Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer VPS

SzYmCi_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zamówiłem ostatnio serwer VPS na Linuxie (Mam do wyboru system , mogę dowolnie zmieniać na ubuntu , debiana i każdego linuxa).

Serwer VPS na OpenVZ i mam pewien problem.

Chciałbym żeby ktoś mi pomógł z tym wszystkim ponieważ mam mały problem z VirtualBoxem , wiem że na OpenVz jest to bardzo trudne lecz jednak wykonalne w jakiś sposób...

Miałem tam problemy z kernelem czy coś tam , nie zakładałem wcześniej serwerów , trochę wiedzy zbierałem ale przydała by mi się pomoc..

Był bym bardzo wdzięczny !

Z góry bardzo dziękuję !

Bez_nazwy_1.png

Opublikowano

Witam

Zamówiłem ostatnio serwer VPS na Linuxie (Mam do wyboru system , mogę dowolnie zmieniać na ubuntu , debiana i każdego linuxa).

Serwer VPS na OpenVZ i mam pewien problem.

Chciałbym żeby ktoś mi pomógł z tym wszystkim ponieważ mam mały problem z VirtualBoxem , wiem że na OpenVz jest to bardzo trudne lecz jednak wykonalne w jakiś sposób...

Miałem tam problemy z kernelem czy coś tam , nie zakładałem wcześniej serwerów , trochę wiedzy zbierałem ale przydała by mi się pomoc..

Był bym bardzo wdzięczny !

Z góry bardzo dziękuję !

Nie lepiej ci było by na FreeBSD postawić 9.1 albo nawet 8.2 ? Łatwy do obsługi i szybko byś pojął :) Dużo osób stawia na FreeBSD. Bo wystarczy Zainstalować Porty, Bazę MYSQL, Liby pod odpowiednią wersję i Wgrać pliki serwerowe ;). A i nie pisz gdy nie minie 24h od ostatniego Tematu. Chyba że ktoś ci odpowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...